Hét moment om te investeren in robotica

Uit recent onderzoek blijkt dat MKB-bedrijven nog weinig investeren in robotisering. Maar om in de toekomst succesvol te blijven, is het belangrijk om nu aan de slag te gaan met automatisering en robotisering.
Een andere recente publicatie van het ING Economisch Bureau concludeert dat een stagnatie in robotisering een risico vormt voor de productiviteitsgroei.

Voorgaande informatie is afkomstig van een recente nieuwsbrief van Holland Robotics. Uiteraard roept dit vragen op, want waar begin je dan met robotisering en welke impact heeft dit op uw bedrijfsvoering? Concept Robotics helpt u graag op weg door middel van een vrijblijvende quickscan van uw bedrijfsprocessen. Zo kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Holland Robotics – Groei aantal robots vertraagt, risico voor productiviteitsgroei
ING – Productiviteitsgroei in industrie zwakt af