Cobot Experience middag

Oriënteert u zich als bedrijf op mogelijkheden van cobots en robots, maar heeft u nog vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Concept Robotics is 17 mei aanwezig bij de Cobot Experience middag in Villa Flora te Venlo, georganiseerd door Probotics AGV Systems. Oriënteert u zich als bedrijf op mogelijkheden van robotica en zou u graag de volgende vragen beantwoord willen zien?

  1. Welke applicatie is er bij ons mogelijk of is onze beoogde applicatie haalbaar?
  2. Is er voor ons een business case?
  3. Wat betekent dit voor uw personeel?
  4. Zijn cobots en AGV’s veilig?
  5. Hoe koppel je dit soort systemen met de productie?

Bezoek ons dan op de Cobot Experience middag 17 mei in Venlo gratis of neem direct contact met ons op. Er zijn diverse leveranciers aanwezig, er is een lezingenprogramma met informatieve korte lezingen en er is veel ruimte om te netwerken.